Saltar a Navegación

imputernicire

Buna, Am nevoie sa fac o imputernicire pentru sora mea din tara si nu sunt foarte sigura cum trebuie sa procedez. Din cate am mai citit pe forum, nu este valabila o imputernicire la un notar spaniol, ci ar trebui sa merg la Consulat. Este nevoie de programare? Cam cat ar costa aveti idee? Multumesc anticipat, Nona

Imagen de riemann

depinde pentru ce va trebuie imputernicirea ... daca este pentru o institutie a statului sigur o sa va trebuiasca una de la consulat, care costa in jur de 40 euro. pentru alte situatii uneori merge si cu una de la un notar spaniol , tradusa ulterior in romana. puteti lua legatura si cu ambasada: http://madrid.mae.ro sa cereti mai multe informatii. acum nu stiu, dar inainte era nevoie de programare la consulat.

buna, sunt traducatoare autorizata de spaniola si din cate imputerniciri am tradus eu 98% erau facute la notar, dar sa fie supralegalizate cu apostilla de la haya.

 

Buna la toti

Sint student in Granada si s vrea sa stiu daca Consulatul Roman din Sevilla este activ si cit de rapid imi poate rezola eliberarea unei imputerniciri pentru Romania PENTRU OBTINEREA UNUI NOU PASAPORT,  caci cel vechi expira la inceputul lui Aprilie. Deasemenea ce acte trebue sa prepar.Costuri.

Multumesc de a ma citi.

 Main menu 2

Dr. Radut Consulting