Saltar a Navegación

AVOCAT ROMAN IN SPANIA RENATA FLORENTINA VARGA

AVOCAT ROMAN IN SPANIA
SPECIALIST IN DREPT INTERNATIONAL PRIVAT

Cabinet de avocatură cu sediul în Almeria (Spania), Avocat român Renata Florentina Varga, Licenţiată în Drept atât în România cât şi în Spania, urmat de Master în Derecho de Extranjeria - Universitatea din Granada ,membră a Ilustrului Colegiu de Avocaţi din Almeria, colegiată nº 3631.

Vă reprezentăm în procese atât în Almeria cât şi în orice altă provincie/localitate din Spania dar şi în România prin intermediul colaboratorilor cabinetului.

Vă stăm la dispozitie cu un orar amplu oriunde vă aflaţi şi un pachet variat de servicii: consultanţă, asistare, reprezentare în faţa instanţelor de judecată, precum şi în faţa altor instituţii, în vederea apărării drepturilor şi intereselor Dvs. în următoarele ramuri de drept : Drept Civil/familie/contracte,etc., Drept internaţional privat (ex.:divorţ români/străini in Spania, recunoaştere sentinţe străine-exequatur) Dreptul muncii (ex.: concedieri si reclamaţii de salarii neplătite) , Drept penal, Drept fiscal, Drept administrativ (ex.: diferite recursuri pe cale administrativă şi judiciară - recurso potestativo de reposicion, recurso de alzada, recurso extraordinario de revision , recurso contencioso-administrativo).

Servicii legate de : EXTRANJERIA (ex.: rezidenţă si drept de muncă, parejas de hecho ), HACIENDA, INSS , TG de la Seguridad Social , SPEE (INEM) , REGISTRO CIVIL (ex..dosare in vederea inscrierii noilor născuţi in Spania, căsătorii mixte ,dosare in vederea obţinerii nationalităţii spaniole), REGISTRO MERCANTIL y REGISTRO DE BIENES INMUEBLES,etc.

Pentru mai multe detalii intraţi aici :

http://avocatromaninalmeriaspania.blogspot.com.es/

http://www.facebook.com/pages/Avocat-roman-in-Almeria/179769208786044

Deplasarea la cabinet nu este obligatorie, in funcţie de caz ne deplasăm acolo unde sunteti Dvs.
Indiferent la ce distanţă vă aflaţi preluăm IMEDIAT cazul dumneavoastră!!!

Pentru a putea lua legătura cu mine:
Email:romespa@live.com

Tlf. mobil-642.854.383 / 642.746.090
Tlf./fax-950.323.736Main menu 2

Dr. Radut Consulting