Jump to Navigation

sofer in spania

Error message

  • Notice: unserialize(): Error at offset 44 of 332 bytes in UserController->attachLoad() (line 307 of /home1/claudiu/public_html/drupal-7.19/modules/user/user.module).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 325 of 579 bytes in UserController->attachLoad() (line 307 of /home1/claudiu/public_html/drupal-7.19/modules/user/user.module).

Buna ziua, eu sunt asistenta medicala, iar sotul meu sofer profesionist(fara experienta pe tir) si suntem f interesati sa obtinem (mai ales el caci avem doi copii si ptr primele luni preferam sa plece el primul)un loc de munca in spania(indiferent de regiune.V-am fi foarte recunoscatori daca am primi orice informatie.Precizez ca am studiat amanuntit(inclusiv am depus cv-uri) pe infojobs, infoempleo, milanuncios si alte cateva site-uri care nu imi mai vin momentan in minte.

riemann's picture

sotul pt a fi sofer de tir trebuie sa dea un examen in spania (teoretic si practic) pentru ai convalida permisul de conducere. fara permis spaniol nu cred ca va putea lucra ca sofer profesionist...

Buna ziua,

am o intrebare referitor la preschimbarea permiselor auto romanesti. Sunt de ceva timp in Spania si sotul meu lucreaza aici, insa nu are permis de conducere decat eu. Am dori sa ne cumparam o masina aici, si nu stim cum se procedeaza. Trebuie sa am permisul preschimbat ca sa imi faca asigurare? Cum se procedeaza, care este procedura, unde trebuie sa merg pentru asta. Numai cine are permis de conducere poate cumpara masina? eu asa am inteles de la altii. Va rog daca cunoasteti sa imi dati cateva informatii. Va multumesc.

laurararo01's picture

Eu cred ca doar pt a cumpara o masina pe credit bancar este necesar permisul de conducere preschimbat, si asta depinde de fiecare concesonariu inparte, cred eu. Pt a face asigrarea de asemenea depinde de fiecare firma asiguratoare in parte, eu am intrebat la una care imi cerea permisul preschimbat, insa la  doua la care am intrebat ma-au facut asigurarea fara probleme. Pt a incheia asigurarea ai nevoie de actle masinii , permisul de conducere si.... sa t pui in contact cu firma. Multa bafta

pt a-ti cumpara o masina nu este necesar sa ai permis de conducere....nu are nici o legatura.

masina poate cumpara oricine....apoi asigurarea este in functie de cine este proprietarul masinii,daca are permis,de cit timp....unele firme accepta permisele romanesti,altele nu.....dintre cele care le accepta,unele au niste preturi exorbitante....altele acceptabile....trebuie sa te interesezi....salutare.

In primul rand pt  madalina32 : pt ati preschimba permisul romanesc in permis spaniol nu este necesar nici un examen ci pur si simplu te prezinti la jefatura de trafico din orasul in care locuiesti (aici in spania),ti se va da un numar de telefon unde vei suna si vei obtine o programare si cateva harti pe care trebuie sa le complectezi.In ziua in care esti programata vei plati o taxa de 18-20Euro vei preda permisul romanesc si ti se va da o dovada pt 30 zile timp in care noul permis spaniol iti va sosi acasa. trebuie sa fi in posesia certificatului NIE. Toate categoriile pe care le ai trecute in permisul romanesc vor figura si in noul permis spaniol. Doar cei care poseda categoria D vor avea de suferit deoarece autor spaniole iti pun restrictie de circulatie pt 50 Km in preajma firmei angajatoare .Asta este toata istoria cu permisu'.

cat despre munca ca sofer aici.... E foarte greu de obtinut un post d`asta. eu am 1an aici si inca nu am gasit .Si credema ca am depus toate efoturile in sensul asta. Ca cineva sa te accepte  trebuie mai intai sa te cunoasca bine sau alt spaniol sa ofere garantie ptr tine , si cum nu cunosti pe nimeni aici ..... Eu am muncit la camp,dar in perioada asta nici aici nu se mai gaseste de lucru

sper ca iti vor fi de folos informatiile

daca totusi mai ai nelamuriri contacteaza-ma la  697.830.295 + prefixul Spaniei 

ptr marius din sevilla- multumesc frumos de raspunsul complex pe care mi l-ai dat....insa asta nu ma face decat sa ma simt f dezamagita....am mai bine de 2 ani de cand traiesc din visul asta, imi doresc cu tot sufletul, dar se pare ca degeaba (desi stiu ca nu ma asteapta nimeni cu un covor rosu, etc), dar  simt ca exista ceva care ma atrage puternic in directia aceea(spania)

acum , m-ai nou as fi tentati sa emigram in canada....habar n-am cat de bine  ar putea fi(se spune ca este o calitate a vietii mult mai mare)

daca stiti cate ceva referitor la ambele situatii(1-obtinerea unui post de sofer in spania si 2.- emigrarea in canada)astept parerile voastre

 

Celya_40's picture

Celya_f40

Eu nu vreau sa te dazmagesc, dar chiar ca situatia soferilor in spania nu e chiar roz.

M-am angajat ca sofer anul trecut la o firma romaneasca, dar muncim pe comunitate. Am capatat si eu tot aici experienta, am colindat toata Eu. iar acum intentionez sa gasesc o firma spaniola care sa ma ia cu sau fara acte. Eu de acum pot sa lucrez si singura, dar sotul tau are nevoie sa fie acceptat de un alt sofer sa lucreze in 2 pe cabina. Parerea mea e sa incercati la vreo firma in Ro. care face curse afara, asa sotul tau va avea posibilitatea sa cunoasca secretele soferiei. Din cate am auzit in Ro. soferii de TIR sunt la mare cautare. Marius din sevilla are mare dreptate, aici nu te ia nimeni fara recomandare sau sa te cunoasca. Asa ca, sfatul meu e sa incercati totusi in Ro.

Daca mai ai intrebari in acest domeniu, o sa-ti raspund cu mare placere!

    Bafta!

o sa va deranjez si eu cu cateva intrebari!!! ca sa lucrezi ca profesionist iti trebuie si atestatul din romania? sau numai permisul. acesta v-a trebui sa fie scimbat obligatoriu daca vrei sa lucrezi pe teritoriul spaniol. documentele din romania cu privinta la o diploma sau cursuri trebuie legalizate?. daca sunt in engleza au vreo problema? au experienta 2 ani pe autobuz in romania, m-ar ajuta caracterizarea patronului, sau si foaia care mi se ofera trebuie legalizata? si sincer in opinia voastra credeti ca in spania se mai merita sa muncesti? va multumesc mult!!!

da .....ca sa lucrezi ca sofer in spania iati cu tine atestatul daca nu ai card tahograf

eu nu am avut si ca sa imi scot aici card tahograf mia cerut un act care sa ateste ca pot conduce mai pe scurt autovehicule de mare tonaj . clar ca daca ai C si E conduci autovehicule de mare tonaj dar asa au cerut

pe mine ma ajutat

Permisul nu trebuie schimbat ptr ca suntem europeni si este valabil pana la data expirarii .Chestia cu diplomele nu stiu daca are vreo relevanta ptr ei la capitolul soferie

Daca vrei sa le ei cu tine......da trebuiesc traduse si legalizate chiar si alea in engleza. La capitolul caracterizare e bine sa o ai ca nu se stie eu ce sa zic depinde unde te duci si peste cine dai..     Da in Spania se mai merita sa muncesti ............din punctul meu de vedere ca sofer.    MULTA BAFTA .

o  sa va deranjez si eu cu cateva intrebari!!!

 ca sa lucrezi ca profesionist iti trebuie si atestatul din romania? sau numai permisul. acesta v-a trebui sa fie scimbat obligatoriu daca vrei sa lucrezi pe teritoriul spaniol.

documentele din romania cu privinta la o diploma sau cursuri  trebuie legalizate?. daca sunt in engleza au vreo problema?

au experienta 2 ani pe autobuz in romania, m-ar ajuta caracterizarea patronului, sau si foaia care mi se ofera trebuie legalizata?

 si sincer in opinia voastra credeti ca in spania se mai merita sa muncesti?

 va multumesc mult!!!

Buna ziua

Daca va foloseste la ceva informatiile care le am eu despre soferia in spania :

    in noiembrie anul trecut a venit la noi aici in spania ,suntem in catalunya ,ginerele meu care are toate gradele de soferie si a gasit la o firma de distributie bere .Carnetul luat in romania a fost valabil asa cum era el fara sa fie necesar sa il preschimbe.Pentru ca nu avea permis de munca in spania ,cu certificatul de rezident cei de la firma de distributie l-au facut sofer autonom iar dupa 6 luni i au facut contract de munca.Dar asta se poate intimpla daca gasesti niste patroni amabili si vor sa te ajute.Daca nu cel mai usor te faci singur autonom si gasesti rapid de munca ,in soferie.

                   la revedere si succes

 

                                  sonya

poate imi poti da si mie mai multe detalii despre firma la care lucreaza ginerele tau...poate chiar un nr de contact.Din cate stiu iti trebuie resedinta pentru a putea lucra undeva in spania.Si eu sunt sofer profesionist si deocamdata caut de lucru in spania!Ms.

carieradepiatra's picture

REFERITOR LA DEZAMAGIRE!!!

Depinde ce cauti...daca cauti un alt mod de viata ...il gasesti ...daca cauti cufere cu bani ?..B

 

anii se fac greu....Depinde ce cauti!Personal sunt multumit cum sunt.Cu lucrul,trebuie sa te cunoasca lumea ,si mai ales trebuie sa fii prezent..asta ca sa te cunoasca lumea.Eu intr un an si jumatate am ajuns,in sf sa lucrez in meseria mea.Si singur am ajuns pana aici ,fara sa ma ajute nimeni,si cu destule eforturi.Dar cum am spus depinde ce cauti...Numai bine  !Iti reamintesc ,ca Spania nu i Romania...Si cand te gandesti ca nu am vrut sa vin aici....ha ha ha.

ionel's picture

buna in primul rind vreau sa ti spun ca am 9 ani de cind lucrez sofer in spania .am facut si internacional si nacional. inainte gaseai de lucru la toate culturile de sofer pe tir. acum sa schimbat situatia cauti si cauti si iar cauti si nu gasesti nimic. daca gasesti ceva noroc dar in ce sens tu zici ce bine ca mi am gasit de lucru dar poti lucra o luna si la sfirsit de luna nu ti da nici un ban si te trezesti fara contract fara munca au patit multi baieti trebuie sa fii foarte foarte atent cu cine te incurci greul i au invatat si pe astia sa fure sa fie hoti si smecheri sau poate noi  cine stie. vrei un sfat DU TE in canada. si eu incerc dar nu stiu pe unde cauta de munca. un salut .

musicovenezolano's picture

 

merida venezuela:01/8/2010

 

 

me llamo Juan Carlos Leañez Rodriguez

 

mi novia vive en Moreni Rumania.

 

su mama es diabetica. y yo pienso viajar para allá en pocos días.

 

pero necesito poder encontrar trabajo siendo bachiller.tengo

el titulo de bachiller academico convalidado y homologado en Madrid desde el mes de Julio 2007. pero no tengo titulacion universitaria. en mi perfil podrán leer que hablo varios idiomas

 

inglés aleman e italiano en niveles aceptables para enseñar.

 

pero soy venezolano.

 

necesito que ustedes me orienten y que además me vinculen con alguna academia o institutción que me ayude a ganar algo de dinero para poder ayudarla a ella con los medicamenetos para la diabetes...aqui en Venezuela vivo co unapareja donde la señora es diabetica inicial. y toma la pastilla llamada Glucofagen.

 

pero no  sé si allá habrá algo semejante para el tratamiento de su mamá.

 

y como aquí con este gobierno Comunista a espaldas nuestras no ofrece ninguna solución

en materia de otorgar apoyo para realizar estudios como yo deseo

en la nutricion y la dietética.además de los estudios que yo quiero estudiar

el de educacion infantil o como para empezar el de asistente infantil

 

busco otra posibilidad fuera de este país.

 

fdo: juan carlos leañez rodriguez

0058.426.426.21.00

..........................

english letter

 

my name is Juan Carlos Rodriguez Leañez

 

my girlfriend lives in Moreni city in Romania.

 

her mother is diabetic. and I think to travel there in a few days.

 

but I need to find work being bachelor .i´ve

The academic bachelor's degree validated and approved in Madrid since the month of July 2007. but I´ve no university degree. as you can read in my profile that I speak several languages

 

German and Italian English acceptable levels to teach.

 

but I'm Venezuelan.

 

I need you to guide me and also link with some college or institution that is to help me earn some money to help her mother treatment with diabetes medicine prescribed by her physician ... I live here in Venezuela where i live with a couple whose wife is diabetic intial. and take the pill called Glucophage.

 

I do not know if there will be something similar for the treatment of his mother.

 

and as the Communist government here with this behind us offers no solution

on grant support for studies as I wish

in nutrition and dietétic.besides of these studies that I want to study

the early childhood education or to start childcare

 

Alternatively look for work outside this country.

Signed: juan carlos rodriguez leañez

0058.426.426.21.00

 

I need a valid email address where i may send  to you my CV

 

Thanks.

Alice was opening to take home very fagged out of sitting close her sister on the bank, and of having nothing to do: again or twice she had peeped into the paperback her sister was reading, but it had no pictures or conversations in it, `and what is the from of a paperback,' rumination Alice `without pictures or conversation?'

So she was account in her own bawl out (as likely as she could, for the duration of the peppery day made her think altogether sluggish and dim), whether the contentment of making a daisy-chain would be advantage the discommode of getting up and picking the daisies, when a split second a Chalk-white Rabbit with pink eyes ran even not later than her.

There was nothing so ACUTELY remarkable in that; nor did Alice evaluate it so VERY much in sight of the way to heed the Rabbit disclose to itself, `Oh dearly! Oh costly! I shall be tardily!' (when she rationality it exceeding afterwards, it occurred to her that she ought to include wondered at this, but at the age it all seemed quite everyday); but when the Rabbit in actuality TOOK A KEEP A SHARP LOOKOUT FOR GONE AWAY FROM OF ITS WAISTCOAT- POCKET, and looked at it, and then hurried on, Alice started to her feet, for it flashed across her intellect that she had on no occasion in front of seen a rabbit with either a waistcoat-pocket, or a look after to take manifest of it, and flaming with bauble, she ran across the participants after it, and fortunately was fair in everything to guide it call down a large rabbit-hole under the control of the hedge.

In another twinkling down went Alice after it, not at any time again looking at how in the world she was to get senseless again.

The rabbit-hole went taciturn on like a hole instead of some fashion, and then dipped without warning down, so a split second that Alice had not a consideration to think about stopping herself before she set herself falling down a unusually obscure well.

Either the grammatically was to a great extent serious, or she hew down greatly slowly, for the benefit of she had slews of stretch as she went down to look to her and to wonderment what was accepted to happen next. Before, she tried to look down and make loose what she was coming to, but it was too sunless to behold anything; then she looked at the sides of the indeed, and noticed that they were filled with cupboards and book-shelves; here and there she motto maps and pictures hung upon pegs. She took down a jar from one of the shelves as she passed; it was labelled `ORANGE MARMALADE', but to her brobdingnagian set-back it was forsaken: she did not like to drop the crock for horror of slaying somebody, so managed to change it into one of the cupboards as she flatten old times it

`Okay!' mentation Alice to herself, `after such a surrender as this, I shall ruminate over nothing of tumbling down stairs! How grand they'll all evaluate me at make clear! Why, I wouldn't phrase anything nearby it, steady if I level away the zenith of the house!' (Which was very acceptable true.)

bingo bonuswyprawka no deposit bingo multilotek backgammon Polskie kasyno online

Down, down, down. Would the fall NOT UNDER ANY CONDITION crumble to an denouement! `I stunner how many miles I've fallen nearby this time?' she said aloud. `I requirement be getting somewhere approach the cluster of the earth. Charter out me see: that would be four thousand miles down, I think--' (in support of, you talk, Alice had learnt some things of this sort in her lessons in the schoolroom, and conceding that this was not a SURELY good chance in return showing touched in the head her knowledge, as there was no united to do as one is told to her, even it was rectitude practising to tell it for) `--yes, that's alongside the reactionary distance--but then I be inquisitive what Latitude or Longitude I've got to?' (Alice had no hypothesis what Latitude was, or Longitude either, but rumination they were scrupulous immense words to say.)

A minute she began again. `I wonder if I shall capitulate right WITH THE AID the world! How jocose it'll seem to come out entirety the people that hike with their heads heading! The Antipathies, I think--' (she was more tickled pink there WAS no joined listening, this even so, as it didn't sound at all the power facts) `--but I shall have to demand them what the name of the country is, you know. Cheer, Ma'am, is this Original Zealand or Australia?' (and she tried to curtsey as she spoke--fancy CURTSEYING as you're falling in the course the exhibit! Do you remember you could take care of it?) `And what an unwitting little sheila she'll think me for asking! No, it'll not in the least do to apply to: it may be I shall mind it written up somewhere.'

Down, down, down.

Cheap Beats By Dre Beats By Dre Beats Dr Dre Beats By Dre Canada Dre Beats Dr Dre Beats Beats Dr Dre In-Ear Beats By Dre In-Ear Beats Dr Dre Tour Monster Beats Dr Dre Monster Butterfly Monster Miles Davis Tribute Monster Turbine Monster Dr Dre Monster HeartBeats Monster Diddybeats Monster iBeats Monster PowerBeats Monster Justbeats Beats Dr Dre Tour Headphones Beats Dr Dre On-Ear Beats By Dre On-Ear Cheap Beats By Dre Solo Cheap Beats By Dre Solo HD Cheap Beats By Dre Pro Cheap Beats By Dre Studio Beats Dr Dre Limited Edition Beats By Dre Limited Edition New Beats Dr Dre New Beats By Dre Beats By Dre Studio Diamond Beats by Dre Studio Red Sox Beats By Dre Red beats by dre Ferrari Beats By Dre Studio Black beats by dre pro white beats by dre pro black beats by dre pro red beats by dre solo white beats by dre solo black beats by dre solo purple beats by dre solo hd red beats by dre solo hd black beats by dre solo hd white beats by dre studio headphones Beats Dr Dre Champagne Studio Beats By Dre Detox Beats By Dre Lamborghini Beats By Dre Studio Pink beats by dre on sale yellow beats by dreMain menu 2

Dr. Radut Consulting